- coaching och karriärrådgivning

KBT-SAMTALSTERAPI.SE

Trygga terapisamtal där du är!

Vi erbjuder terapi via Skype - FaceTime - WhatsApp

På tider som passar dig! Kontakta oss för mer information.KBT terapi stockholm kbt-samtalsterapi kbt-behandling parterapi ätstörningar gå ner i vikt med KBT psykoterapi psykoterapeut drogterapi alkoholterapi alkoholproblem alkoholberoende drogberoende drogmissbruk alkoholmissbruk beroende missbruk sorg sorgbearbetning terapeut kbt city södermalm gamla stan kungsholmen norrmalm östermalm vasastan KBT ywonne edwards ove lennberg kbt hantverkargatan rådhuset fridhemsplan kognitiv beteende terapi psykolog bra psykolog stockholm bra psykoterapeut stockholm

COACHING

 

Coaching handlar om kompetensutvecklande handledning och kan gälla såväl privatliv som arbetsliv. Tillfälliga personliga problem, konflikter med en kollega eller dåligt stöd i privatlivet, är faktorer som påverkar hur vi mår dygnet runt.

Områden att arbeta med kan vara stresshantering, mental träning och problemlösning. Att finna balansen mellan arbete och privatliv är det vanligaste målet.

 

Yrkeslivet kan innebära situationer och uppgifter som är stimulerande och givande, men också stressande. En extern samtalspartner är ofta till god hjälp för att hantera jobbiga situationer, utöka dina färdigheter och utvecklas i rollen som chef, kollega och yrkesperson.

 

KBT-metoder är lika aktuella i grupp och organisationer, som för enskilda individer. Det kan handla om att genomföra en omorganisation, förändra företagskulturen, hantera kriser och konflikter - likaväl som att hjälpa personer vidare i karriären, stärka ledarna och ledningsgruppen. KBT-metoderna är mycket användbara för att skapa struktur och konkretisera diffusa svårigheter till hanterbara problem.

 

KBT-samtalsterapi.se - 0704-834873 - info@KBT-samtalsterapi.se

 

©All Rights Reserved 2013-2018