- sömnproblem

KBT-SAMTALSTERAPI.SE

Trygga terapisamtal där du är!

Vi erbjuder terapi via Skype - FaceTime - WhatsApp

På tider som passar dig! Kontakta oss för mer information.KBT terapi stockholm kbt-samtalsterapi kbt-behandling parterapi ätstörningar gå ner i vikt med KBT psykoterapi psykoterapeut drogterapi alkoholterapi alkoholproblem alkoholberoende drogberoende drogmissbruk alkoholmissbruk beroende missbruk sorg sorgbearbetning terapeut kbt city södermalm gamla stan kungsholmen norrmalm östermalm vasastan KBT ywonne edwards ove lennberg kbt hantverkargatan rådhuset fridhemsplan kognitiv beteende terapi psykolog bra psykolog stockholm bra psykoterapeut stockholm

SÖMNPROBLEM

Sömnproblem har blivit allt vanligare. Runt en tredjedel av Sveriges befolkning har svårt att somna eller vaknar mitt i natten och har svårt att somna om.

 

Många lever dagligen med en känsla av att inte vara utsövd. För 10-15 % av befolkningen är problemen ihållande.

Så gott som alla människor har råkat ut för sömnsvårigheter någon gång under livet.

För vissa personer blir svårigheterna bestående och en negativ spiral skapas; stress och oro inför att inte kunna sova, som i sin tur kan förvärra sömnsvårigheterna.

 

Att inte kunna sova är frustrerande och har ofta negativ inverkan på humöret och det dagliga livet, både arbete och fritid.

Med KBT samtalsterapi får du hjälp med att bryta den negativa spiralen och etablera sömn- och levnadsvanor som syftar till att få en god sömn.

 

Omfattande forskning visar att KBT är en mycket effektiv metod för att behandla sömnsvårigheter, oavsett om de uppträder ensamt eller tillsammans med andra svårigheter såsom t.ex. depression, ångest eller kroppsliga problem.

 

Vår behandling är mycket enkel och konkret. Du får bra verktyg som du tränar på hemma mellan varje terapitillfälle. Du kan hela tiden se dina framsteg med hjälp av en så kallad sömndagbok där du registrerar hur du sover.

 

KBT-samtalsterapi.se - 0704-834873 - info@KBT-samtalsterapi.se

 

©All Rights Reserved 2013-2018